Begin to run

Wil je jouw conditie verbeteren of trainen voor een specifieke loopwedstrijd? Hou je van sporten in de buitenlucht en sport je graag in groep? Dan is de “Begin to run” zeker iets voor jou! Gedurende tien weken wordt er twee keer per week in groep aan de sporthal van Boortmeerbeek getraind en bouw je week na weekconditie op aan de hand van een loopschema en onder sportieve begeleiding van onze sportcoördinator Juul Beullens. Het doel is om aan het einde van de tien weken vlot 5 km in een stuk te kunnen uitlopen.

Een nieuwe editie van onze "begin-to-run" loopinitiatie zal doorgaan in het voorjaar van 2023. Check regelmatig onze website voor verdere informatie.

Privacyverklaring - voorwaarden voor deelname aan de "begin-to-run"

We hechten als sportvereniging belang aan het respecteren van ieders privacy en doen het nodige om de persoonsgegevens van de deelnemers aan clubactiviteiten te beschermen. In de privacyverklaring en algemene voorwaarden voor deelname aan de "begin-to-run" willen we heldere en transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen en waarom. Wanneer u wenst deel te namen aan deze clubactiviteit vragen wij u om uw toestemming om uw persoonsgegevens te verzamelen.

Deelnemers begin-to-run 2022

Deelnemers Begin to run editie 2022 

© foto JC Icarus