23ste editie Herfstjogging - 15 september 2019

Jaarlijks organiseert joggingclub Icarus de Herfstjogging van Boortmeerbeek voor zowel jong als oud. Op zondag 15 september 2019 zal deze loopwedstrijd al voor de 23ste keer worden georganiseerd. Noteer dus alvast deze datum in je agenda!

Flyer Herfstjogging 2019

Er is keuze uit drie afstanden 3,5 km - 7 km - 10 km en het is een snel parcours dat hoofdzakelijk loopt over geasfalteerde wegen met tussendoor enkele kleinere onverharde wegen. De 3,5 km start om 15u; voor de 7 km en 10 km wordt het startschot een halfuur later gegeven, d.w.z. om 15u30. Voor de elektronische tijdsregistratie werken we dit jaar opnieuw samen met Sportu.

Logo Sportu

De winnaars (top drie) van elke reeks (3,5 km - 7 km - 10 km) bij de heren en bij de dames gaan naar huis met een korf vol lekkere streekproducten. Elke deelnemer kan tegen omruiling van het bonnetje dat hij bij zijn inschrijving gekregen heeft ook een aandenken gaan afhalen in de polyvalente zaal. Tot slot, worden er onder alle deelnemers dankzij onze sponsors diverse tombolaprijzen verloot.

Net zoals de voorbije twee jaren maken de 7 km (nevenafstand) en 10 km (hoofdafstand) ook deel uit van de Running Mate Cup, een Vlaams-Brabant loopcriterium. De winnaars (top drie) van de neven- en hoofdafstand (7 km - 10 km) bij de heren en bij de dames ontvangen tijdens de podiumhulde een cadeaucheque van de sportwinkel Running Mate Kampenhout. Voor meer informatie over dit criterium en het deelnemersreglement verwijzen we graag door naar hun website: http://runningmate.be/events.html.

Running Mate Cup logo

Vooraf inschrijven voor de Herfstjogging is mogelijk tot 8 september 2019, na invulling van het online registratieformulier en overschrijving van €6 op het rekeningnummer BE19 6528 3652 1012. Bij de mededeling ook graag de naam van de deelnemer voor wie u inschrijft en de loopafstand vermelden.

De dag zelf is het ook mogelijk om nog ter plaatse in te schrijven en dit vanaf 13u. We vragen wel om in de mate van het mogelijke tijdig aanwezig te zijn en gepast cash geld mee te brengen (we hebben geen bancontact!), zodat de inschrijvingen vlot kunnen verlopen. De inschrijvingsbalie bevindt zich in de inkomhal van de sporthal van Boortmeerbeek (Sportveldweg 6, 3190 Boortmeerbeek).

Afstand Uur Voorinschrijving Daginschrijving
3.5km 15u €6 €8
7km 15u30 €6 €8
10km 15u30 €6 €8

De wegenwerken die ons de voorbije jaren noodzaakten om het loopparcours te verleggen, zijn ondertussen afgelopen. Dit betekent dat opnieuw het "oude" parcours kan worden gelopen: